Basvurmak icin tiklayin!
Basvurmak icin tiklayin!

Tüm zamanlar UTC - 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 44 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 06 Eyl 2009 
FB Fun Club
FB Fun Club

Server: Caspian

Takımı: Fenerbahce

Resim

Bir Çok arkadaşlarımızın sıkca karşılaştığı Sorunlar. Hemde Yeni başlayanLar Bulmak için sıkıntı çekmez evde Sürekli hata alıp yanlış seylere baş vurmazlar hepsini Bir başlık altına yazdım.

1.En Başta Hataları atlakmak için Beli bir sistem olması lazım.

Resim

2. Windows update: "Başlat/Windows Update" simgesine tıklayın. Kalanını windows sizin için otomatik olarak halledecektir. Tabiki windows unuzun orjinal olduğunu varsayıyorum. Eğer değilse bunu yapmayın, elinizdeki windows dan da olmayın.

3.Microsoft .net (Microsoft .NET Framework ) pakedi. Artık her bilgisayar için olmazsa olmaz bir paket. Muhakkak kurun. İndirmek için. Tıkla

3.Ekran kartı sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin.
Nvidia ekran kartları (GeForce Serisi) için Tıkla
Ati ekran kartları (Radeon Serisi) için Tıkla

4. Anakart sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin.
İntel chipset Tıkla
Via chipset Tıkla
Nvidia chipset Tıkla
Sis chipset Tıkla

Bunları Hepsi varsa bir Sorun yaşıcanızı Sanmıyorum :nod:
* Şimdide hatalrı Ve Çözüm yolarını Koyuyorum .

START GELMİYOR: Oyun simgesine tıkladınız, splash screen geldi, ama start yok. Splash screen deki http://www.silkroadonline.net simgesine tıklayın. Explorer açılacak ve muhtemelen SRO nun sitesi de açılmayacak. Explorer e site açılana kadar yenile (refresh) yapın. Site gelince splash screen i kapatın ve tekrar oyunun simgesine tıklayın. Start gelecektir. Bunu yaptınız ve gene gelmediyse modeminizi bir açıp kapayıp bu işlemi tekrarlayın.

5. Bu yazdıklarım eğer sisteminizde bir donanım hatası veya internet bağlantınızda bir sorun (kesilme, modemsel sorunlar, firewall veya antivirus sorunu) yoksa oyunu sorunsuz oynamanızı sağlayacaktır. Hala problemleriniz varsa bu konu altına yazın cevaplamaya çalışalım.

6. Launcheri açıyorsunuz ama update mi edemiyorsunuz ? Start yazısı mı gelmiyor ?
Çözüm basit. http://www.silkroadonline.net sitesine bağlanıyoruz. 1-2 kere giremeyebilir. Site görüntülendikten sonra rahatça update edebilir start yazısını görebilir ve oyuna girebiliriz.

Resim

[b]C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" konumunda bulunan"Hosts"
Dosyasını "Notepad" ile Acınız.

Eski localhost ve gwgt1.joymax.com yi silin ve asagidakileri yazin:
127.0.0.1 localhost
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Ekledikten sonra dosyayı kaydedin. Ancak uzantısını
değiştirmediğine emin olun. Çünkü bir uzantısı yok ve sistem
sadece dosya olarak tanımlayacaktır.

Bilgisayari yeniden baslatin ve oyunu acmayi tekrar deneyin.

Bu hataynın bir değişi aynı Şekilde gelir nerdeyse. Bunu Yapıpta düzelmese bilgisayarınızın ekran kartının driverlarını yükleyerek ve ekran kartını update ederek çözebilirsiniz
*Birde Parite.B adlı virüs bilgisayarınıza bulaşmışsa bu hata çıkıyor iyi bir antivirüs ile bu virüsü yok edip bilgisayarınıza restart atıp oyuna girebilirsiniz.

Resim

Bu hatayı aldığınızda yapacak hiçbirşeyiniz yok oyun kapalıdır bu sebepten dolayı bu hata mesajını alıyosunuz. Genelde Oyun Kapalıyken bot gibi yardımcı Programlardan Girdiğimizde görürüz.

Resim

Silkroad oyununun içerisindeki Media.pk2 dosyalarının hasar görmesinden yada kullandığınız herhangi bir programın bu dosyaları silmesinden kaynaklanabilir
silkroadın yeniden kurulması hatayı ortadan kaldıracaktır.

Resim

Bu hata oyuna bağlantı kurulamadı hatasıdır.Bağlantınız kopmuş olabilir veya oyun kapalı olabilir

Resim

Bu hata internet bağlantınızın yavaşlamasından yada kopmasından kaynaklı bir hatadır.Genellikle internet cafelerde yada internet bağlantısının paylaşıldığı PC lerde görülür ama evde tek kullandığınızdada oluyorsa modem ve modem tesisatını gözden geçirmelisiniz.

Oyun alarm veriyor bağlantı koptu diyor ve zaten 2 - 3 saniye sonrada DC oluyorsunuz.

C9. Error.

Bu hata client servera bağlanamadığı zaman ortaya çıkar.Genellikle firewall programınızın silkroad.exe'nin internete ulaşmasına izin vermediğinde yada engellediğinde meydana gelen bir hatadır.Lütfen firewall ayarlarınızı kontrol edin.Eğer firewall programınız yoksa internet sağlayıcınızın kullandığı bir firewall olabilir.Eğer firewall'ı olan bir modeminiz varsa bunun silkroad.exe'ye onay vericek şekilde ayarlayın.

1-)Firewall ayarlarını kontrol edin
2-)Sro_client.exe,silkroad.exe,Gameguard.des,hepsini n internete ulaşma hakkının tanınmış olması zorunludur.

Bağlantınız o an yavaş ise download varsa yada bağlantıyı yavaşlatan birşey yine C9 hatası alabilirsiniz.

Sayıgılarımla;
Resim
[/b]

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Eyl 2009 
Old School
Old School

Server: Ksro

Takımı: Galatasaray

Offf harika bir konu olmuş güzelim. Ellerine sağlık <3 :muck: :kalp:

Olmayan birşeyle, görünmez birşey arasında çok az fark vardır. ~ Delos B. McKown

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2009 
FB Fun Club
FB Fun Club

Sağol Furkan abi :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2009 
Öğreniyorum
Öğreniyorum

Ben tarayıcı olarak mozilla kullanıyorum ve suan silkroadonline sıtesıne giremıyorum.Firefox sitenın guvenlık sertifikası ile alakalı bı sorun algılıyor .. Bu konuda herhangı bir bilginiz var mı acaba??
Firefox un verdigi uyar mesajı
Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Eyl 2009 

Alıntı:
Resim

Bu hatayı aldığınızda yapacak hiçbirşeyiniz yok oyun kapalıdır bu sebepten dolayı bu hata mesajını alıyosunuz. Genelde Oyun Kapalıyken bot gibi yardımcı Programlardan Girdiğimizde görürüz.

Ben bu hatayı alıyorum, ayrıca bot kullanmıyorum. Oyun bu yazı cıkınca kapanıyor herhangi bir yöntem yokmu bu hatayı almamak icin?

Başa Dön

FB Fun Club
FB Fun Club

Bildiğim Kadarıyla Yok ama eskıdne bende oluyordu, Botla girmeye çalısınce deniyordum 2 3 kere oluyordu Silkroad Sitesine gir. Sanırım site ile bağlantıyı kuramadındna alıyorsundur

Başa Dön

Bilgiliyim
Bilgiliyim

Server: Neptune

harbi spr eline sağlık :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2009 

arkadaşlar bendede error Á¢... (9) bu hatayı veriyor . Bu soruna bi çözüm bulun 3 kere sildim geri yükledim oyunu ... yardım ltfen

Başa Dön

Aileden
Aileden

metinm yazdı:
arkadaşlar bendede error Á¢... (9) bu hatayı veriyor . Bu soruna bi çözüm bulun 3 kere sildim geri yükledim oyunu ... yardım ltfen

Alıntı:

Başa Dön

tamam da dostum millet giriyor oyuna. Herkeste aynı hata yokki ...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2009 
Keşfediyorum
Keşfediyorum

benm ekran sorunum var launcherden giriş yapıyorum oyuna normal bir şekilde ıd pass yazılan kısım ekranın altında kalıyor zor bela göremeden yazıyorum enter ile giriş yapıp karakter seçiyorum o zamanda start görünmediği için giriş yapamıyorum laptop kllanıyorum vista çözüm için bir önerisi olan varmı
Resim
Resim
Resim

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 44 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC - 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: